El FC Borges tanca una temporada per emmarcar

25/05/2018

Amb una victòria contundent per 5 a 2 el FC Borges s’emporta el derbi lleidatà contra l’EFAC Almacelles i tanca una temporada per emmarcar. L’equip garriguenc ha aconseguit 50 punts en el seu debut a primera catalana i a més, la Copa Catalunya.

El FC Borges ha golejat l’EFAC Almacelles, tercer classificat, per 5 a 2 amb remontada inclosa. El partit ha començat malament pels borgencs: en la primera arribada a porteria de l’EFAC Almacelles, Rafa Sánchez ha marcat el primer gol del partit. Pocs minuts després, Òscar Canadell ha ampliat distàncies marcant el 0 a 2. Però a les acaballes de la primera part, en una arribada dels borgencs a la porteria rival, Pau Mora, porter de l’Almacelles ha comès una falta fora de l’àrea que li ha significat l’expulsió. Al temps afegit de la primera part David Montoy, ha escurçat distàncies i s’ha arribat al descans amb un 1 a 2 al marcador.

Només començar la segona part, el FC Borges ha empatat el partit gràcies a un gol de David Montoy. A partir d’aqui, els homes de Fran Bessone han dominat el partit i els gols han anat arribant. El tercer ha estat obra d’Anderson Cayola al minut 63. Només dos minuts després, Joan Torné ha fet pujar el 4 a 2 en el marcador. I el mateix Torné ha sentenciat el partit amb el definitiu 5 a 2 al minut 72.

Amb aquesta victòria, el FC Borges ha arribat als 50 punts en l’any del seu debut a primera catalana i ha firmat una de les millors temporades del club, aconseguint també la Copa Catalunya.