El FC Borges torna a ser de Primera

29/05/2020

La Federació Catalana de Futbol ha decidit mantenir els ascensos a les categories amateurs després de suspendre la temporada a mitjans del mes de març a causa de la pandèmia provocada pel coronavirus. Això ha suposat que el FC Borges, que ocupava la primera posició, ascendeixi a Primera Catalana.

A mitjans de març, el FC Borges ocupava la primera posició del grup 5 de segona. Amb 61 punts era líder destacat, a més de deu punts del segon, i el millor primer dels sis grups de la categoria. La crisi sanitària provocada pel coronavirus però, va obligar la Federació Catalana a suspendre la competició quan faltaven 11 jornades per disputar. Ara ha decidit que els ascensos es mantinguin i el FC Borges tornarà a ser, després d’un any a segona, equip de primera.

Després d’una gran temporada, on només han perdut punts en tres partits, el FC Borges ja prepara la tornada a primera i ja ha renovat gran part de l’equip que ho ha fet possible, començant per l’entrenador, Manel Cazorla, que sumarà ja tres temporades al club.

Amb l’objectiu principal de mantenir la categoria, el club demana a la Federació que prioritzi la salut dels jugadors i aficionats de cara a la temporada vinent i prengui mesures per minimitzar els riscs de contagis.

Mariona Rebull i Martí