El Juneda torna a vèncer després de quatre jornades

25/03/2024

El Borges no va poder passar de l'empat

El Juneda va superar el Cervera en un partit igualat que es va decantar per als visitants en els minuts finals, que van tornar al camí del triomf després de 4 encontres sense guanyar. A la primera part, Iván va posar per sobre en el marcador el Juneda, que va crear molt perill a l’àrea rival (0-1, 17’). Després del descans, el Cervera va provar d’empatar i Perales va aconseguir fer-ho a pocs minuts del final (1-1, 81’), però només quatre després Barrufet va avançar de nou el Juneda (1-2, 85’). En l’afegit, Masbernat va sentenciar per als visitants amb el tercer, sumant tres punts que permeten al Juneda ser cinquè a la general amb 43.
A Primera Catalana, el Borges no va poder passar de l'empat en el difícil camp del Turó Peira barceloní, on va començar encaixant dos gols en el primer tram del partit. Al 38, una pilota rebotada es va convertir en un autogol dels locals que va donar aire a un Borges que va aconseguir empatar el matx abans del descans. Els dos equips van provar de sorprendre el rival a la segona part, però les defenses es van imposar als atacs i el marcador ja no es va moure.