Just empat en un intens duel comarcal

21/10/2024

El Juneda i el Borges es reparteixen els punts davant de més de 1.800 espectadors

El Juneda i el Borges van empatar (1-1) en un duel de rivalitat comarcal molt disputat i presenciat en directe per mes de 1.800 espectadors. El matx va fer honor a l’expectació que havia creat i els dos equips van jugar un bon futbol.

Als inicis del xoc van mostrar el respecte que tots dos conjunts es tenien i les precaucions defensives van primar sobre els atacs durant els primers minuts. A poc a poc, els dos equips van començar a crear ocasions i al minut 12 el Borges va tenir la primera ocasió en una falta ben treta per Guitart, però Purroy va aconseguir desviar la pilota. Dos minuts després, una altra vegada els visitants haurien pogut marcar en una passada de García Caño rematada per Rubió, que tampoc va aconseguir el seu objectiu. Al 22 el Juneda va tenir la seua primera ocasió en un xut d’Oriol Masbernat que va aturar Puiggròs. Al 28, nova ocasió en la sacada d’una falta per part d’Oriol Masbernat, que Cusiné va rematar fora.La segona part va començar de nou amb les precaucions defensives d’uns contra els altres. Al minut 60, una bona jugada personal d’Oriol Masbernat va acabar amb un bon xut que Puiggròs va poder enviar a córner. Al 66, el Borges va aconseguir avançar-se al marcador amb un gol de Rubió al rematar una falta treta per Gros (1-1). A partir d’aquí, el Juneda es va llançar a buscar l’empat mentre el Borges es mostrava menys incisiu per defensar el seu avantatge. Al minut 85, un córner favorable als locals que va treure Oriol Masbernat va arribar a Cusiné que, molt atent, va rematar a la xarxa posant l’1-1 al marcador.Ja a la recta final del partit, els locals van provar de tancar el rival a l’àrea però el Borges va saber mantenir el matx sota control i ja no hi va haver més ocasions per a cap dels dos conjunts.