La primera Garrigues Bike Ultramarató recorrerà deu pobles de la comarca

07/06/2019

Deu pobles de les Garrigues seran el recorregut de la ultramarató de BTT amb sortida i arribada a Castelldans el pròxim dia 15 de juny. Una cursa de 128 kilòmetres marcats per la duresa del territori i la calor del mes de juny. La prova que puntua a la Copa Catalana preveu més d'un centenar d'inscrits entre els quals hi ha corredors d'elit com Albert Massana.

Deu pobles de les Garrigues seran l'escenari de la primera ultramarató de ciclisme que s'organitza a la zona. Amb sortida i arribada a Castelldans, la carrera passarà per municipis de l'interior com l'Albagés, la Granadella, el Cogul o Bovera amb un recorregut de 128 kilòmetres que requereix preparació física i mental.

Tot i ser la primera edició, l'organització espera superar els 150 participants. Fins al moment ja s'han inscrit un centenar de corredors dels quals en destaquen noms com el d'Albert Massana, ciclista d'elit. Com ell, altres professionals hi formaran part en ser una competició que puntua per a la Copa Catalana.

El tret de sortida serà a les 8 del matí el mateix dia 15 de juny. Aquest any amb sortida a Castelldans però es preveu que en pròximes edicions s'alternarà la meta per altres municipis participants.

Núria Sirvent (Lleida TV)