L'Ajuntament de les Borges Blanques ofereix noves càpsules formatives gratuïtes per a emprenedors

17/09/2019

Les formacions es realitzaran durant els pròxims 3 mesos al Centre d'Empreses Innovadores

L'ajuntament de la capital de les Garrigues ha programat un total de cinc noves càpsules formatives gratuïtes adreçades a emprenedors, autònoms i empreses per als pròxims tres mesos. Les formacions es duran a terme al Centre d'Empreses Innovadores de les Borges Blanques, situat a l'Avinguda Francesc Macià.

La primera formació porta per títol ‘Personal branding’’ i tindrà lloc el dijous, 26 de setembre de 15 a 17 hores, i anirà a càrrec del professor Xavier Roca. D'altra banda, l’emprenedora digital Ester Ribot serà l’encarregada d’impartir el segon curs que es farà el dijous, 10 d’octubre, de 15 a 17 hores, i porta per títol ‘Youtube per a autònoms’. La tercera càpsula està prevista per al dijous 24 d’octubre de de 15 a 17 hores i tractarà sobre ‘Instagram per a empreses: com destacar a la xarxa social de moda’, i estarà impartida per l’especialista en continguts digitals Tània Carrobé. El dijous, 7 de novembre, de 15 a 17 hores, hi ha programada la quarta formació a càrrec del professor Joan Serra, i anirà dedicada a tractar la primera part de la càpsula ‘Crea l’app corporativa de la teva empresa per a Android i per a Iphone, gratuïtament i sense saber programar’. Finalment, el dijous, 14 de novembre, el mateix formador impartirà la segona part de la sessió.

Per inscriure’s a les càpsules formatives de maig, les persones interessades poden consultar les  formacions i realitzar la inscripció a través de la web: https://www.globalleida.org/agenda o al telèfon 973 14 28 05.

Infolleida