L'Arbeca s'emporta el derbi garriguenc de tercera (1-3)

14/10/2024

Els errors defensius condemnen el Borges B

El Borges B va caure derrotat a casa contra un Arbeca que va aprofitar els errors del seu rival (1-3). EL partit va començar molt malament per als interessos locals, ja que dos errors en defensa en els primers quinze minuts van suposar el 0-2 en contra.

Després del descans, el Borges B va anar a buscar l'empat i, tanmateix, l'Arbeca novament va aprofitar una badada defensiva per situar el 0-3, Els locals van seguir a la recerca del gol i finalment van aconseguir maquillar el marcador com un penal d'Humbert poc abans d'arribar al final del matx (1-3). Amb aquesta derrota, el Borges B es manté a la zona baixa de la classificació, mentre que l'Arbeca se situa quart.

Les expulsions determinen el partit de l'Albagés (2-2)

L’Alcoletge va empatar a casa contra l’Albagés en un partit molt intens marcat per les expulsions que van haver en ambdós equips, tres en total.