L’ASISA Borges Vall rebrà la visita del San Sebastián de los Reyes amb l’absència d'Elsayed Lashin

12/02/2020

Després del valuós empat que l’ASISA Borges Vall va aconseguir dilluns contra el líder, els borgencs reben aquest dijous el vuitè classificat a la lliga, el San Sebastian de los Reyes. Ho faran sense Elsayed Lashin, lesionat en l’últim encontre.

L’ASISA Borges Vall disputarà aquest dijous a les 18.30 hores el segon dels tres partits que ha de jugar al llarg d’aquesta setmana. Ho farà en un bon moment de forma, després d’haver aconseguit un important empat davant el líder de la Superdivisió, el Cajasur Priego.

En el partit de dijous els borgencs esperen repetir la còmoda victòria que van aconseguir a la primera volta en la seva visita a la pista del San Sebastián de los Reyes per 1 a 4 però, tenen clar que el partit davant els madrilenys no serà fàcil malgrat que estan per sota a la classificació, ocupant la vuitena plaça.

Per al partit, els borgencs no podran comptar amb el palista Elsayed Lashin, que es va lesionar en l’encontre contra el Cajasur, el substituirà Jordi Latorre que se sumarà a la dobleta formada per Marc Duran i Joan Masip.

Mariona Rebull i Martí