L’ASISA Borges Vall viatja a Bèlgica per disputar la primera fase de l’Europe Cup

12/09/2019

La ciutat belga de Namur és el primer destí de la temporada de l’ASISA Borges Vall. Els palistes de l’equip han volat aquest divendres cap a Bèlgica per disputar dissabte el primer partit de la temporada.

Aquest dissabte, 14 de setembre, el primer equip del Club Tennis Taula Borges iniciarà oficialment la nova temporada. Ho farà disputant la primera fase de l’Europe Cup, la fins ara anomenada  ETTU Cup.  Els jugadors i el cos tècnic han volat aquest divendres cap a Namur on durant tot el cap de setmana hauran de disputar un total de tres partits per superar la primera ronda classificatòria.

El primer matx el jugaran dissabte a les 14.00 hores contra l’ADC Ponta Do Pargo. El mateix dia, a les 19.00 hores s’enfrontaran al DT Echternach i finalment, l’últim encontre tindrà lloc el diumenge, a les 10.00 hores contra els amfitrions, el TT Vedrinamur.

Per passar ronda, l’equip borgenc haurà d’acabar com a primer o segon de grup. En el cas d’aconseguir-lo, la següent fase classificatòria es disputarà ja a eliminatòria a doble partit el pròxim mes de novembre.

L’equip arriba a la cita europea amb la nova incorporació de Sayed Lashin, fitxat durant l’estiu i considerat un dels millors jugadors egipcis de tots els temps. El palista, dretà i de 39 anys, destaca pel seu marcat joc ofensiu i s’espera que pugui debutar amb el club durant el cap de setmana.  Acaben de conformar l’equip Marc Duran, Oriol Monzó i Joan Masip.

Pel que fa a la Superdivisió, l’ASIS Borges Vall iniciarà la competició regular com a local enfrontant-se a l’altre equip català de la categoria, el CER Escala, serà el pròxim 27 de setembre a les 18.00 hores.

Mariona Rebull i Martí