Les Borges Blanques construirà un circuit de pump track per a patinets i bicicletes

01/10/2021

Per un import de 48.385 euros, se situarà a la vora del camp de futbol 7 que s’està construint per complementar el camp municipal Ramon Espasa

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de les Borges Blanques té previst adjudicar aquest dijous un contracte menor per construir un circuit de pump track per a persones usuàries de patinets i bicicletes. La nova zona esportiva se situarà a la vora del nou camp de futbol 7 que s’ha començat a construir en els darrers dies.

En concret, s’ha adjudicat un contracte menor per valor de 48.385,48 euros, IVA inclòs, a una empresa especialitzada que s’encarregarà de construir el nou equipament esportiu. Està previst que les obres del circuit de pump track s’iniciïn el pròxim 11 d’octubre amb la neteja del terreny i la seva adequació per, a continuació, construir el circuit. Es tracta d’una iniciativa que es porta a la pràctica fruit de la petició dels veïns i veïnes del poble i que, a la vegada, permet augmentar l’oferta lúdica i esportiva a la ciutat.

El circuit comptarà amb diferents salts i peralts, que permetran a les persones que el recorrin en patinet o en bicicleta, fer voltes pel circuit sense pedalar o impulsar-se amb els peus, gràcies a aquests desnivells.

 

El consistori, satisfet de poder ampliar l’oferta esportiva de les Borges

La regidora d’Esports del consistori borgenc, Maricel Viladoms, s’ha mostrat molt satisfeta de poder ampliar amb una nova modalitat esportiva l’oferta que actualment té la ciutat. Viladoms ha detallat que aquest circuit de pump track se suma al camp de futbol 7 que s’hi està construint just a la vora i, juntament amb l’actual camp de futbol municipal Ramon Espasa, formaran aquest complex esportiu renovat en què tenen cabuda diferents pràctiques esportives.

D’aquesta manera, les persones que facin ús d’aquest equipament esportiu, també podran disposar d’un aparcament just a la vora, que les persones usuàries del pump track compartiran amb les que facin esport al camp de futbol 7, que està previst tenir acabat abans de finalitzar l’any.

Infolleida