Les Borges Blanques, seu de la segona ronda de l’ETTU Cup

17/10/2018

El Borges Grup Vall es juga el pròxim cap de setmana la seva classificació a la tercera ronda de la competició europea de tennis taula ETTU Cup. Els garriguencs tindran el factor pista a favor, ja que els partits es disputaran a les Borges Blanques.

El cap de setmana del 20 i 21 d’octubre les Borges Blanques serà la capital del tennis taula europeu, ja que s’hi disputarà la segona ronda de la lliga europea ETTU Cup. El Borges Grup Vall, l’únic equip català que hi participa buscarà, amb el factor pista a favor, la classificació a la tercera ronda.

Aquesta segona fase consisteix en un quadrangular on els quatre equips participants competeixen entre ells i es classifiquen els dos millors. Els partits començaran dissabte a les 14.00 hores i enfrontaran l’amfitrió amb el Nino Praha i el Juncal amb el Poltava. Ja a les 19.00 del mateix dissabte el Borges Grup Vall s’enfrontarà als portuguesos Juncal. I en l’altre partit el Nino Praha amb el Poltava. I diumenge, a les 10.00 hores hi haurà els últims enfrontaments: Borges - Poltava i Praha - Juncal, d’on sortiran els dos equips que finalment passaran a la tercera ronda.

Mariona Rebull i Martí