Les Borges celebra la 8a Marxa de Torxes per la República

08/09/2019

La ruta començarà a la plaça 1 d'octubre

Com a preludi de la diada, Les Borges Blanques celebra la vuitena edició de la Marxa de Torxes per a la República. El punt de trobada de la concentració serà a la plaça 1 d'octubre i a les onze de la nit està previst que s'iniciï la marxa que recorrerà els carrers del Centre Històric de la vila. La ruta finalitzarà a l'Espai Macià, on hi tindrà lloc una actuació a càrrec de la soprano Victorina Péres i unes paraules de salutació de l'alcalde, així com la lectura del manifest de la Marxa de Torxes. Per finalitzar la jornada, s'interpretarà el Cant dels Segadors. 
  
La Marxa està organitzada per Òmnium Cultural, compta amb el suport de l’Ajuntament de les Borges Blanques, l’Ateneu Popular Garriguenc, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i el CDR de les Borges Blanques.

Pel que fa a la mobilització de l’Onze de Setembre a Barcelona, des de l’equip de Govern, l’alcalde Enric Mir, i la primera tinent alcalde, Núria Palau, han confirmat que hi assistiran, juntament amb altres regidors i regidores. Des de l’ANC de les Borges s’ha organitzat 3 autocars per traslladar la gent del municipi i al voltant d’una dotzena des del conjunt de la comarca garriguenca fins a la capital de Catalunya.

Infolleida