Naix una prova cicloturista a les Garrigues

14/03/2020

Organitzada pel CC Castelldans

El calendari ciclista lleidatà compta des d’aquest any 2020 amb una nova prova cicloturista. Es tracta de la Rural Cicling les Garrigues, que tindrà lloc el 18 d’abril amb sortida i arribada a Juneda i que comptarà amb dos recorreguts, de 100 i 145 quilòmetres. La prova, que no és competitiva, està organitzada pel CC Castelldans, amb la col·laboració el CC Terraferma i el CC Juneda.

La prova naix des de la necessitat, des del punt de vista de l’organització, d’afegir una nova cita al calendari ciclista lleidatà i, en aquesta primera edició, les previsions de l’organització són de comptar amb uns dos-cents participants, entre les dos propostes de l’organització.

El recorregut curt, de 100 quilòmetres, té un desnivell acumulat de 1.400 metres i des de Juneda discorre per Castelldans, l’Albagés, el Soleràs, els Torms, Juncosa, la Pobla de Cérvoles, el Vilosell, l’Albi, Vinaixa, l’Espluga Calba, els Omellons, la Floresta, Arbeca, Puiggròs i Juneda. La llarga, de 145 km i 2.400 metres de desnivell, afegeix a l’anterior recorregut les poblacions de Bellaguarda, la Palma d’Ebre i la Bisbal de Falset, també amb sortida i arribada a Juneda.
SEGRE