Nou projecte per promocionar el tennis taula als joves

19/04/2018

És una iniciativa en horari lectiu, única a tot Catalunya. Hi participen sis poblacions de Lleida, entre les quals hi ha les Borges Blanques.

Promocionar els clubs de tennis taula del territori i donar a conèixer aquest esport entre els més joves és l’objectiu del nou projecte que aquest curs s’ha iniciat als centres educatius de 6 poblacions de Lleida. Aquesta iniciativa en horari lectiu i única a tot Catalunya ha estat possible gràcies al treball i les reunions que durant tres anys han mantingut la Federació de Lleida de Tennis Taula i el Departament d’Ensenyament.

 

Mollerussa, Vilanova de Bellpuig, Lleida, Les Borges Blanques, Balaguer i Castellnou de Seana són els municipis que s’han sumat a aquet programa dirigit a alumnes de cicle superior i que consta d’una classe teòrica i 5 sessions pràctiques de tennis taula realitzades pel professorat d’educació física del centre i un monitor de cada club.

 

Un cop finalitzat, des d’Ensenyament s’haurà de valorar la continuïtat d’aquesta iniciativa i si es així, veure si es pot ampliar a centres d’altres poblacions.

Anna Berga