Pluja, vent i fred a la Copa d’Espanya de múixing

05/02/2018

Si les altes temperatures feien patir els organitzadors de la quarta prova de la Copa d’Espanya de Múixing a la Pobla de Cérvoles, durant el cap de setmana les temperatures han estat baixes, acompanyades de pluja i vent, i la prova s’ha pogut celebrar amb èxit i amb la participació d’una vuitantena de participants.

Aquest cap de setmana s’ha disputat la quarta prova puntuable de la Copa d’Espanya de Múixing i Canicròs a la Pobla de Cérvoles. La climatologia ha estat molt variable en les dues jornades: dissabte, els participants s’han trobar amb un fred intents i amb ratxes de vent moderades, però diumenge la pluja ha estat la protagonista, enfangant part del circuit.

En categoria bikejoring, el triomf final ha estat per Víctor Carrasco i Marta Barrufet, guanyadors de l’edició de la temporada anterior i els grans dominadors de l’especialitat, mentre que entre els participants amb gossos nòrdics, la victòria ha estat per Pablo Ruíz.

En les categories mixtes de kart amb quatre gossos i patí els vencedors han estat Javier Alemanno i Alejandro Gómez, respectivament. Finalment, en la disciplina de canicròs, que és la categoria que compta amb més inscrits, Mónica Touriño i Alberto Alda han estat els vencedors.

L’última prova de la Copa d’Espanya de Múixing i Canicròs es disputarà els dies 17 i 18 de febrer a la localitat madrilenya de Villamanta.

Mariona Rebull i Martí