Sequera golejadora del Juneda a casa

26/02/2024

El Borges empata i segueix a la zona alta

El Juneda noa va podeer sumar a casa ahir diumenge en el seu partit contra el Solsona, un rival que està a la part baixa de la classificació de Segona Catalana. Els dos equips van empatar sense gols en un joc molt defensiu en el qual no es va crear gaire perill a les àrees. Malgrat tot, l'equip de les Garrigues segueix quart a la lliga, a sols quatre punts del líder, el Balaguer.
A Primera Catalana, el Borges va sumar dissabte un punt en el seu desplaçament a Igualada (1-1), que li permet allargar la bona dinàmica, amb 10 punts sumats dels últims dotze possibles, i seguir a la zona alta de la classificació, ara mateix cinquè, amb 31 punts.
Faci va avançar els de les Garrigues en els primers compassos de partit (0-1), però l'Igualada va empatar el xoc a la sortida del descans, amb una diana de Gulias (1-1).