Tot a punt per la Copa d’Espanya de muixing

02/02/2018

La Pobla de Cérvoles acollirà aquest cap de setmana, la Copa d’Espanya de muixing. El clima suau d’aquest hivern pot perjudicar la prova, ja que calen temperatures baixes perquè els gossos puguin competir amb seguretat.

Novament, La Pobla de Cérvoles acull una prova de la Copa d'Espanya de muixing, la cinquena de les sis que consta el calendari. Fins allí es desplaçaran una norantena de competidors amb els seus respectius gossos per prendre part en les diferents disciplines que es disputaran; Canicross, bikejoring, Patí, Tricicle i Karts. Aquest any, però, hi ha un canvi de tendència. Si fins ara el canicross era la categoria reina en quan al nombre de participants, aquest any hi ha una altra disciplina que passa al davant i que, a més, tindrà als participants més destacats en rànquing.

 

El hàndicap que es poden trobar els organitzadors en aquesta edició és de tipus climàtic. Calen temperatures baixes per a que els gossos puguin competir amb seguretat, i la suavitat d'aquest hivern, que ja ha perjudicat alguna prova sobre neu, també pot afectar aquesta prova sobre terra.

 

El Campionat tindrà dues mànegues, la primera es disputarà dissabte a partir de les quatre de la tarda, i la segona diumenge a partir de les vuit del matí.

Carles Castelló (Lleida TV)