Victòria i liderat provisional per al Borges Grup Vall

23/11/2018

El Borges Grup Vall s’endú la victòria per 4 a 1 davant el Vilagarcia TM. Aquesta és la segona victòria de la setmana del conjunt garriguenc que aquest dissabte es juga el pas als quarts de final de l’ETTU Cup davant l’Istres francès.

El Borges Grup Vall ha sumat aquest divendres la segona victòria de la setmana a la Superdivisió després de guanyar per un clar 4 a 1 el Vilagarcia TM. Els borgencs s’han situat amb un 2 a 0 al marcador amb les victòries contundents de Marc Duran i Oriol Monzó per 3 a 0. En el tercer partit, Joan Masip ha perdut per un ajustat 2 a 3 davant Reiner Cabezas tot i col·locar-se amb un avantatge de 2 a 0.

En el quart partit, Marc Duran s’ha desempallegat de Pedro Castro amb un 3 a 0. Finalment, Joan Masip ha pogut esmenar la derrota anterior i s’ha endut el partit decisiu per 3 a 1.

 

Amb aquesta victòria l’equip borgenc dorm líder de la Superdivisió a l’espera dels resultats d’aquest cap de setmana dels seus rivals directes. L’equip suma 4 victòries i dos empats després de disputar les sis primeres jornades de la competició regular.

Mariona Rebull i Martí