Victòria importantíssima del FC Borges davant el CF Gavà

05/05/2019

És la segona victòria de la temporada a casa.

El FC Borges ha guanyat per 1 a 0 el CF Gavà, en un partit travat, on durant els primers quaranta-cinc minuts cap dels dos equips ha disposat de gaires ocasions de gol. La més clara ha estat pel conjunt local que ha gaudit d’una doble ocasió que ha aturat el porter visitant.

A la segona part, el FC Borges ha fet circular una mica més la pilota i ha gaudit de més arribades, fins que al minut 21, Daniel Pujol, ha pogut marcar el primer i únic gol del partit donant la victòria als garriguencs. En el tram final del partit, el CF Gavà s’ha bolcat en atac i el porter visitant, Albert Sancho, ha estat a punt d’empatar el matx amb una rematada al temps afegit que ha pogut refusar la defensa local.

Tot i la victòria, el FC Borges continua a les places de descens i a hores d’ara, no depèn d’ell mateix per aconseguir la permanència a falta de tres jornades per acabar el campionat.