La Granadella adapta la Fira de l'Oli en format virtual

09/11/2020

El certamen es celebrarà del 12 al 15 de novembre i comptarà amb un tast d'oli telemàtic

La Granadella celebrarà del 12 al 15 de novembre la sisena fira de l’Oli de la Primera Premsada de forma virtual. Un tast d’oli, el vídeo commemoratiu del centenari de la Cooperativa o la conferència de la consellera Teresa Jordà són alguns dels actes més destacats que els participants podran gaudir sense sortir de casa.  

Els participants al tast d'oli hauran d’adquirir les mostres prèviament per internet. L'activitat anirà a càrrec del professor Josep Maria Audí i que l’organització ha decidit atorgar-li el premi d’aquest 2020 per la seva difusió de l’oli.

La cooperativa de la Granadella compleix aquest any el seu centenari i és per això que la Fira ha reservat un espai per emetre un vídeo commemoratiu de la seva trajectòria. També s’està treballant amb un llibre, que veurà la llum al 2021.

Tots participants a la fira podran comprar el seu oli a través d’internet o a l’Agrobotiga, que mantindrà les seves portes obertes per acollir grups d’un nucli familiar i visitar el museu de l’Oli, ubicat a la mateixa cooperativa. Serà l’única activitat presencial de la fira.

RICARD GÓMEZ