La policia judicial es presenta a l’Ajuntament de les Borges i Juneda

26/09/2017

Dos agents de la policia judicial s’han presentat, abans de les 10.00 hores, a l’Ajuntament de les Borges, on han demanat el decret de suport al referèndum i una resolució de cessió d’espais per a l’1 d’octubre. A les 10.00 hores, han anat a l’Ajuntament de Juneda on han fet la mateixa demanda.

Dos agents de la policia judicial s’han presentat a l’Ajuntament de les Borges Blanques passades les 9.00 hores del matí d’aquest dimarts, i han demanat a la secretària el decret de suport al referèndum i una resolució de cessió d’espais per a l’1 d’octubre.

Els agents, vestits de paisà, han estat pocs minuts al consistori de les Borges, i no han fet cap registre ni escorcoll. Finalment, s’han endut una còpia del decret de suport al referèndum. Pel que fa a una resolució de cessió d’espais per a l’1 d’octubre, el consistori no ha donat cap document, ja que, segons l’alcalde, no hi ha cap paper que notifiqui cap cessió.

Cap allà les 10.00 hores, dos agents també han anat a l’Ajuntament de Juneda, on han requerit el decret de suport al referèndum.

Mariona Rebull i Martí