Premien el Consell Comarcal de les Garrigues per l’ús dels serveis electrònics

25/03/2018

El Congrés de Govern Digital Local ha estat el marc escollit per fer el lliurament dels Reconeixements d’Administració Electrònica, uns guardons que entrega l’AOC i que premien els ajuntaments i consells comarcals uqe destaquen en la implantació de l’Adrministració digital a les seves organitzacions.

El Consell Comarcal de les Garrigues ha rebut el premi en la categoria de consells comarcals, juntament amb el Consell Comarcal de la Terra Alta, de la Garrotxa i d’Osona. El lliurament dels premis ha tingut lloc en el marc del Congrés de Govern Digital Local 2018 celebrat al CCCB. Els Reconeixements d’Administració Electrònica s’atorguen d’acord amb uns indicadors objectius que proposa l’AOC analitzant les webs dels ens locals i l’ús dels serveis de l’AOC.

Amb les dades recollides es crea el “Mapa d’administració electrònica”, una iniciativa singular, tant en l’àmbit estatal com europeu, que permet avaluar amb rigor el grau d’implantació i ús dels serveis públics digitals als ens locals catalans.

Infolleida