Anuncien la creació de 24 noves places de serveis socials especialitzats a les Garrigues

31/08/2017

La consellera Dolors Bassa anuncia la creació de 404 noves places de serveis socials especialitzats a la demarcació de Lleida, d’aquestes, 24 places seran a les Garrigues. Es tracta de places per a gent gran, per a persones amb discapacitat i persones amb malaltia mental.

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, acompanyada del director de Serveis Territorials, Joan Santacana, ha presentat aquest dimecres a la tarda l’increment de places amb finançament públic per a persones grans, persones amb discapacitat i persones amb malaltia mental a la demarcació de Lleida. Bassa, ha esplicat que “això inclou tan places residencials com places d’atenció diürna i de serveis ocupacionals i, en total, suposa aproximadament un 8% més de places per a Lleida”.

La consellera Dolors Bassa ha volgut destacar que “els criteris a l’hora de distribuir les places han estat bàsicament l’equitat i l’equilibri territorial, és a dir, aproximar les ràtios de tot el territori a l’objectiu de cobertura”.

A la comarca de les Garrigues, les 24 noves places es distribuiran de la següent manera: 11 de residència per a gent gran, 6 de servei de teràpia ocupacional i servei ocupacional d’inserció per a persones amb discapacitat intel·lectual i 7 de llar-residència per a persones amb discapacitat intel·lectual.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies invertirà en la creació d’aquestes noves places a la demarcació de Lleida 2,98 milions d’euros.

Infolleida