Convoquen a Cervià un taller per contar històries

05/09/2023

La Cháchara, una iniciativa de l'autor local Luís Mario García

La Biblioteca Pública de Cervià de les Garrigues convoca el primer taller per parlar i escriure, per familiaritzar-se amb els principals conceptes narratius, per aprendre les tècniques narratives bàsiques i per incorporar-les a la pròpia escriptura. Compta amb la coordinació del Luís Mario García, autor resident a Cervià.
Les sessions seran dinàmiques, amb una duració d'una hora aproximadament. Tots els participants explicaran alguna història de vida o qualsevol fet vivencial que vulguin compartir amb la resta de persones del grup. A cada sessió el coordinador anirà donant pinzellades de com plasmar aquestes històries i donar-hi contingut perquè puguin ser llegides. La periodicitat serà quinzenal (la duració del taller dependrà dels participants que s'hi inscriguin finalment).
"L'objectiu és passar una bona estona de conversa escoltant històries que de ben segur ens captivaran, històries senzilles, històries de vides de poble, històries de nouvinguts i d'altres de més impactants", diuen representants de la Biblioteca de Cervià.
La primera sessió tindrà lloc dilluns 18 de setembre a les set del vespre.
Infolleida