Damià Calvet anuncia el desviament a l’AP-2 de camions entre les Borges i Lleida

01/07/2019

El conseller de Territori i Sostenibilitat ha participat, aquest dissabte, en els actes del centenari de la Cooperativa agrícola Sant Isidre de Juncosa

El Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha anunciat un principi d’acord amb el ministeri de Foment per a la desviació de camions de l’N-240 a l’autopista AP-2 entre Montblanc i Lleida. Aquesta mesura podria ser una realitat a la tardor i també inclou el veto a camions a l’L-702 de Lleida a Castelldans amb la finalitat que els vehicles pesants no puguin agafar-la com a ruta a alternativa a l’autopista. Des del passat mes de setembre el desviament de vehicles pesants a l’N-240 és obligatori entre el Pla de Santa Maria i les Borges Blanques, una prohibició que amb aquest principi d’acord s’aixecarà entre el Pla i Montblanc per traslladar-se al tram entre Lleida i les Borges.

Calvet, però, ha volgut deixar clar que no es tracta d’una mesura definitiva i ha assegurat que és essencial continuar treballant en la millora de l’N-240. En aquest sentit, ha recordat que hi ha un conjunt de rotondes pendents d’execució a l’altura de Juneda.

Damià Calvet ha participat, aquest dissabte, en els actes del centenari de la Cooperativa agrícola Sant Isidre de Juncosa. Aquesta cooperativa té uns 150 socis productors i durant els darrers anys, ha construït un molí nou i actualment està treballant en la construcció d’un centre receptor de fruits secs.

ACN / Locuta: Anna Berga