El Pavelló de l’Oli de les Borges acollirà aquest diumenge un espectacle de teatre musical sobre l’amor familiar

30/04/2021

‘El Temps que no tindrem', creat i dirigit per Alícia Serrat amb la música de Dani Campos i la producció de Daniel Anglès

El Pavelló de l’Oli de les Borges serà l’escenari, aquest cap de setmana, de l’obra de teatre musical ‘El temps que no tindrem’, una proposta que convida a reflexionar sobre l’amor familiar i que arribarà a la capital garriguenca aquest diumenge, 2 de maig, a partir de les 19.00 hores, amb aforament limitat i taquilla inversa.

'El Temps que no Tindrem' és una obra creada i dirigida per Alícia Serrat amb la música de Dani Campos i la producció de Daniel Anglès. La proposta versa sobre l’amor familiar, que ens defineix a tots i a totes i ens acaba convertint en les persones que som. L’obra també aborda la necessitat de curar el passat, d’afrontar-lo i col·locar les coses que hem viscut, o fins i tot aquelles que mai no vam poder arribar a viure.

És la tercera i última entrega d’aquesta Trilogia de l’Amor creada per Serrat, que ja va obtenir gran èxit amb les dues propostes que la precedeixen: ‘Per si no ens tornem a veure’, del 2017, i ‘Tot el que no ens vam dir’, que es va estrenar el 2018.

 

Reserva d’entrades i taquilla inversa

L’obra de teatre, d’uns 70 minuts de durada aproximadament, està indicada per a tots els públics, i les entrades es vendran amb la fórmula de la taquilla inversa, de manera que seran els assistents els que acabaran decidint el preu que paguen per l’espectacle.

L’aforament serà limitat, i totes les persones que hi vulguin assistir, hauran de reservar prèviament la seva entrada a través del web de cultura de l’Ajuntament de les Borges, www.culturaborgesblanques.cat, o bé a través d’una trucada al telèfon del consistori, 973 14 28 50.

L’activitat es durà a terme al Pavelló de l’Oli, un espai ampli i ventilat, i s’hi respectaran en tot moment les mesures de prevenció per fer front a la pandèmia, amb l’ús obligatori de mascareta, la distància social entre els i les assistents i gel hidroalcohòlic a l’entrada i en diferents punts del recinte.

Infolleida