El ple de l’Ajuntament de les Borges aprova l’adquisició d’un solar per millorar la circulació al camí del cementiri vell

01/09/2017

El Ple extraordinari de les Borges Blanques ha aprovat l’adiquisició d’un solar ubicat al camí del cementiri vell per tal de realitzar-hi obres de millora que permetin una circulació i un accés més òptim a la zona. També s’ha aprovat un expedient de modificació de crèdits per un import de 892.740,51 euros per realitzar aquesta compra i, entre d’altres, també per a la redacció del projecte d’un teatre.

Amb els vots a favor de l’equip de govern i amb l’abstenció d’ERC i la CUP, l’Ajuntament de les Borges ha aprovat l’expedient de modificació de crèdits per un import de 892.740,51 euros per realitzar diverses accions entre les que hi ha l’adquisició d’un solar per millorar la circulació al camí del cementiri vell. Amb aquesta mesura també es pretén redactar un projecte per a un teatre.

ERC ha demanat més informació pel que fa a les característiques d’aquest projecte per a un nou teatre, que els tècnics han previst que tindria un cost aproximat de 107.085 euros.

Per la seva part, la CUP ha mostrat la seva preocupació perquè amb les obres d’asfaltament del camí del cementiri vell no es malmeti l’espai.

El ple també ha aprovat per unanimitat una moció de rebuig als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils i una altra moció d’Unió de Pagesos de Catalunya per pal·liar la greu crisi de preus que pateix el sector de la fruita dolça.

Mariona Rebull i Martí