El Ple de les Borges aprova el pressupost municipal per al 2018

30/12/2017

Amb els 8 vots a favor de l’equip de govern i els 4 en contra d’ERC, el Ple de les Borges ha aprovat el pressupost municipal per al 2018, que creix un 4,49% respecte al de l’any anterior i serà de quasi 7 milions d’euros.

El Ple de les Borges Blanques ha aprovat, amb els vuit vots de l’equip de govern, el pressupost municipal per al 2018, que augmenta un 4,49% respecte l’any anterior i que serà de 6.726.566,39 euros. Aquest augment es deu en part als ingressos de l’IBI de la concessionària de l’autopista AP-2, així com el pla extraordinari per als ajuntaments de la Diputació de Lleida.

Els quatre regidors d’Esquerra Republicana de Catalunya han votat en contra dels comptes municipals i han criticat, un cop més, que la documentació no els arriba amb prou temps per poder-la estudiar amb deteniment.

D’aquests quasi 7 milions d’euros del pressupost, el consistori borgenc en destinarà prop d’un a inversions, rehabilitacions d’habitatges i a “incentivar la promoció de l’economia”.

En aquesta sessió extraordinària, el ple també ha aprovat provisionalment el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, amb els vots a favor de l’equip de govern i els quatre en contra d’ERC.

Mariona Rebull i Martí