El Ple de les Borges aprova la nova ordenança de convivència i civisme

26/07/2019

El Ple ordinari de l’Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern la nova ordenança de convivència i civisme. En la sessió també s’ha aprovat el compte general de la corporació del 2018.

Amb els vots a favor de l’equip de govern, el ple de les Borges ha aprovat, a falta del període d’al·legacions, l’ordenança de convivència i civisme que estableix unes normes de conducta pel que fa al comportament a la via i als espais públics. Borges per la República, a l’oposició, hi ha votat en contra assegurant que l’ordenança és massa restrictiva.

El ple també ha aprovat el compte general de la corporació de 2018 i una modificació del pressupost d’enguany per més de 600.000 euros.

Durant la sessió plenària també s’ha aprovat per unanimitat un conveni de col·laboració amb el programa EMPIC del Consell Comarcal per atansar serveis a la gent gran, una moció presentada per Junts per les Borges de suport al Correllengua i una altra, presentada per Borges per la República per pal·liar els efectes de les onades de calor i que entre altres mesures inclou l’entrada gratuïta a les piscines durant aquests episodis pels col·lectius més vulnerables.

Mariona Rebull i Martí