El Ple de les Borges aprova un protocol per a la prevenció de l’assetjament sexual

01/06/2018

El ple ordinari de l’Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat un protocol per a la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de gènere de l’Ajuntament de les Borges i també s’ha fet l’aprovació inicial de la modificació del Pla d’Igualtat efectiva entre dones i homes del consistori, amb els vots a favor de l’equip de govern i ERC, mentre que la CUP s’ha abstingut.

El ple de l’Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat, amb els vots a favor de l’equip de govern i d’ERC, el protocol per a la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de gènere del consistori borgenc. Aquest protocol permetrà a l’Ajuntament obrir investigacions independentment de si s’interposa una denúncia. Per la seva banda, el regidor de la CUP, Josep Farran, s’ha abstingut.

El ple també ha aprovat per unanimitat les mocions d’ERC sobre el suport al professorat de l’INS Palau de Sant Andreu de la Barca i una altra de suport i contra la criminalització dels CDR. No han prosperat les mocions de la CUP sobre un estudi de la municipalització de la gestió de l’aigua potable, amb les vots en contra de l’equip de govern i ERC i, una segona de suport i compromís amb iniciatives locals de producció d’energia sostenible i per la sobirania energètica, que no ha comptat amb el suport de l’equip de govern.

 

Mariona Rebull i Martí