El Ple de les Borges aprova una auditoria anual de les ordenances fiscals

30/11/2018

El Ple ordinari de les Borges Blanques ha aprovat per unanimitat una moció, presentada per la CUP, per la realització d’una audiència pública anual sobre les ordenances fiscals.

Convocar anualment una audiència pública sobre les ordenances fiscals abans de la seva aprovació inicial, fer una acta d’aquesta audiència on es recullin totes les intervencions i penjar-ho a la web municipal són alguns dels acords de la moció presentada per la CUP i que s’ha aprovat per unanimitat en el Ple ordinari de l’Ajuntament de les Borges Blanques.

En el ple s’han aprovat també per unanimitat les mocions sobre la instal·lació de calderes de biomassa en espais municipals, de l’adhesió a la xarxa de memòria i prevenció del feixisme “Mai més” i per millorar l’accessibilitat del municipi per a les persones amb mobilitat reduïda, totes presentades per la CUP. També s’han aprovat per unanimitat les mocions presentades per l’equip de govern i ERC, en què es demana la llibertat dels presos polítics i la reprovació del rei Felip VI pel seu posicionament davant el context polític català, respectivament.

Mariona Rebull i Martí