El Ple de les Borges aprova una moció de suport al president Quim Torra

30/01/2020

El Ple de les Borges Blanques ha aprovat una moció presentada per l’equip de govern de suport al president Quim Torra, arran de l’acceptació de la seva inhabilitació com a diputat per part de la Mesa del Parlament de Catalunya. S’ha aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern i del portaveu de Borges per la República, Josep Farran.

El Ple de l’Ajuntament de les Borges ha aprovat implantar les audioactes com a sistema per a documentar els plens municipals. Així doncs, a més de la transcripció escrita dels continguts, també es comptarà amb les intervencions dels regidors amb un arxiu podcast que estarà disponible a la web municipal.

Pel que fa a les mocions, s’ha aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern i el vot del regidor de Borges per la República, Josep Farran, un text de suport al president de la Generalitat arran de l’acceptació de la seva inhabilitació com a diputat per part de la Mesa del Parlament de Catalunya. S’ha aprovat per unanimitat una altra moció presentada per Junts per les Borges Blanques que demana la millora de les comunicacions viàries de les Garrigues.

Pel que fa a les mocions presentades per l’oposició, s’ha aprovat per unanimitat el text que defensa uns preus justos per a l’oli d’oliva, però l’equip de govern ha tombat la que demanava dotar la policia local dels agents necessaris, la qual ha titllat d’oportunista.

Mariona Rebull i Martí