El Ple de les Borges ha aprovat l’allargament de les actuacions del Pla de Barris fins a finals del 2019

01/08/2018

Les actuacions pretenen donar continuïtat a les accions de dignificació del casc antic.

El Ple municipal de les Borges Blanques ha aprovat la inversió que servirà per a realitzar millores i arranjar alguns carrers més del Centre Històric de la capital garriguenca, en funció del que els tècnics valorin i del que la disponibilitat pressupostària permeti.

Amb aquestes noves actuacions es pretén donar continuació a les accions de dignificació del casc antic del municipi, complementant les inversions dutes a terme en el marc del Projecte d’intervenció integral del Barri del Casc Antic i de l’Entorn Urbà Històric de la capital de les Garrigues.

Durant el Ple també s'ha aprovat la sol·licitud d’ampliació del termini d’execució d’aquest pla de millora del centre que s’allargaria fins al 31 de desembre de 2019. Així mateix, també s'ha aprovat una ordenança  per ordenar les bases per a la concessió de subvencions per a la rehabilitació dels arcs dels porxos de la plaça de l’1 d’octubre.

D’altra banda, al llarg de la sessió plenària també s'ha aprovat la declaració d’especial interès o utilitat municipal de l’ampliació del dipòsit de residus sòlids urbans de les Borges Blanques. Si prospera, l’obra, promoguda pel Consell Comarcal de les Garrigues, tindria una bonificació del 70% sobre el total de 31.364, 87 euros, essent l’import final bonificat de 21.955, 40 euros.

Infolleida