Els Mossos podran sancionar infraccions de trànsit dins de les Borges Blanques

02/10/2019

Aquest dimecres, les Borges Blanques ha celebrat el ple ordinari que s’havia de celebrar el passat dijous i que va ser suspès arran de l’empresonament de 7 dels 9 detinguts integrants del CDR  detinguts el dilluns.

El Ple ordinari de les Borges ha aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern dos convenis de col·laboració amb el Servei Català de Trànsit que permetran que els Mossos d’Esquadra puguin denunciar i sancionar els incompliments viaris dins del municipi, de la mateixa manera que ja ho fa la Policia Local.

Borges per la República s’ha abstingut en tots els punts presentats per l’equip de govern en protesta per la publicació d’un mitjà de comunicació digital en què s’informava de com havia anat la sessió plenària de dijous passat que finalment es va suspendre.

Durant la sessió plenària s’ha aprovat augmentar a un 60% la dedicació de l’aparellador i l’arquitecte municipal. I, en l’apartat de mocions, s’ha aprovat, entre d’altres, un text de suport a la llei contra el tall de subministrament elèctric a famílies vulnerables, presentada per l’equip de govern i, una altra, presentada per Borges per la República per declarar Felip VI persona no grata al municipi.

Mariona Rebull i Martí