Enric Mir demana unitat d’acció per defensar les millores a l’N-240

07/03/2019

Ha demanat unitat d’acció al voltant de les reivindicacions per defensar les millores en el tram de carretera de l’N-240 que va de Lleida a Montblanc.Ha demanat unitat d’acció al voltant de les reivindicacions per defensar les millores en el tram de carretera de l’N-240 que va de Lleida a Montblanc.

L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha demanat aquest dijous unitat d’acció al voltant de les reivindicacions per defensar les millores en el tram de l’N-240 que va de Lleida a Montblanc. Mir ha assegurat que diversos col·lectius utilitzen la seguretat viària d’arma electoral i els ha reclamat el retorn al consens per defensar conjuntament les necessitats d’aquesta via.

Enric Mir ha assegurat que la plataforma Prou Morts a l’N-240 és del tot transversal i està conformada per més d’una vintena d’ajuntaments i institucions de tots els àmbits i interessos. L’alcalde borgenc també ha reivindicat que, des de la creació de la plataforma, sempre han defensat totes i cadascuna de les accions que s’han dut a terme per ajudar a reduir la sinistralitat de la carretera, abans que es faci efectiu l’alliberament de l’AP-2 i el desdoblament de la via.

Mir ha remarcat que “és imprescindible trobar solucions conjuntes per l’N-240 per tal de millorar la seguretat, la rapidesa i el cost d’aquesta via que uneix el Cantàbric amb el Mediterrani i que, per molts habitants  dels municipis de la comarca, és l’única sortida viària per anar a Lleida”.

 

Infolleida