Enric Mir elegit de nou alcalde de les Borges Blanques

15/06/2019

El Ple d’investidura s’ha celebrat a l’Ajuntament de les Borges Blanques a les 12.00 hores i ha comptat amb un gran nombre de públic. Mir, aconsegueix el seu tercer mandat consecutiu tot i perdre un regidor.

El ple de les Borges Blanques ha escollit de nou Enric Mir com alcalde de la població. Mir encadena el seu tercer mandat consecutiu i manté la majoria absoluta malgrat perdre un regidor i quedar-se amb 7 de les 13 cadires que conformen el municipi. Ariadna Salla, com a regidora més jove, ha estat l’encarregada de cedir la vara d’alcalde a Mir.

Els regidors han dipositat el seu vot en una urna i Junts per Catalunya ha guanyat per 7 vots a 6 a Borges per la República, l’únic grup a l’oposició durant els pròxims quatre anys. Eugènia Porqueres, la número dos de Borges per la República, ha estat l’encarregada de fer el discurs de la seva formació.

Pel que fa als canvis a l’equip de govern en aquest nou mandat deixen les regidories Francesc Mir i Ester Vallés i s’incorpora Maricel Viladoms.

Mariona Rebull i Martí