Festa gastronòmica a la finca de Clos Pons a l'Albagés

02/07/2024

Va incloure vols amb helicòpter sobre les plantacions

La finca Clos Pons va esdevenir dissabte passa’t l’escenari d’una experiència temàtica del Far West, acollint el Festival Gastronòmic PONS 2024. Entre oliveres i vinyes, la finca va reunir més de cinc-centes persones en una vetllada que destacava per la fusió d’alta gastronomia, entreteniment i vistes panoràmiques. El festival va obrir-se amb vols en helicòpter sobre les vastes plantacions de la finca, oferint als assistents una perspectiva aèria del patrimoni natural i cultural de Clos Pons a Les Garrigues.
Amb una ambientació inspirada en el Far West, el festival va presentar una oferta gastronòmica que maridava els olis i vins de PONS amb plats inspirats en l’època dels pioners americans. Costelles fumades, assortits de formatges i pernil, crispetes amb tòfona i coto dolç de fira van ser part de l'experiència culinària.
L’ambient es va enriquir amb activitats lúdiques i espectacles en viu, mantenint l’entreteniment fins el capvespre. La música en viu va afegir un toc festiu, que va culminar amb les paraules del director Eduard Pons, qui va destacar "el poder màgic i fèrtil de la naturalesa d’aquesta terra i el compromis del llegat per la excelencia".
Fotos: Clos Pons
InfoLleida