Jaume Setó, investit president del Consell Comarcal de les Garrigues

08/07/2019

En el seu discurs el president de l'ens comarcal, ha posat èmfasi en apropar l’entitat a la població per a que els ciutadans hi puguin anar a resoldre els seus problemes del dia a dia.

Sense sorpreses de darrera hora, l’alcalde de la Floresta, Jaume Setó, ha estat escollit aquest dilluns com a nou president del Consell Comarcal de les Garrigues al Ple de constitució de l’entitat. D’aquesta forma, Setó pren el relleu d’Antoni Villas, alcalde de Juneda, que ho havia estat en els darrers quatre anys. En aquest sentit, en l’ens comarcal JxCat continua tenint majoria amb 10 consellers, seguits per ERC amb 8 i el PSC amb un únic representant.

En el seu discurs Setó, ha posat èmfasi en apropar l’entitat a la població per a que els ciutadans hi puguin anar a resoldre els seus problemes del dia a dia. I ha assenyalat quins seràn els reptes del seu proper mandat. Parant especial atenció a àmbits com la gestió del sistema de recollida d’escombreries o l’envelliment de la població entre d’altres.

Així mateix, el president del consell comarcal garriguenc estarà acompanyat aquest proper mandat per una llista de consellers del seu partit que conjuga experiència, joventut i paritat entre els seus membres.

 

Alejandro Martínez