Juneda es bolca amb l’AFANOC

07/04/2019

A iniciativa de les AMPES de l’escola Manuel Ortiz i de l’escoleta de Juneda, i amb el suport de l’Ajuntament de Juneda, aquest dissabte 6 d’abril ha tingut lloc al Pavelló Poliesportiu municipal un berenar solidari a benefici de AFANOC.

L’AMPA de l’escola Manuel Ortiz i l’AMPA de l’escoleta municipal de Juneda han volgut col·laborar aquest any amb AFANOC i han organitzat el seu particular ‘Posa’t la Gorra’ amb una festa al poliesportiu en la que s’hi han bolcat nombroses associacions, comerciants i particulars de Juneda i voltants. El berenar s’havia dut a terme inicialment al Parc 1 d’octubre però per motius meteorològics es va decidir finalment canviar la ubicació.

En solidaritat amb el càncer infantil s’han realitzat diverses activitats per a petits i grans i la tarda ha estat animada pels grups la Cremallera i Kapritxo.Els més petits també han gaudit dels jocs de fusta artesanals de la Cremallera. S’han repartit 1.000 tires per sortejar tots els regals que s’havien cedit per empreses i particulars i s’han venut més de 400 tiquets de berenar. La penya Ullà i la Junta local de l’AECC han servit menjar i begudes i el club d’Escacs ha muntat taules per poder realitzar partides durant la tarda.

El grup de diables els Rojos de Junda han realitzat una demostració de foc a càrrec dels més petits, acompanyats pels Grallers de Juneda.

L’artesà junedenc Frederic Simó ha dissenyat una escultura especialment per aquest dia i s’ha realitzat una subhasta entre tots aquells que l’han volgut adquirir, arribant finalment al preu de 350 € que han anat íntegrament per la causa.

Infolleida