L’Ajuntament de les Borges aprova el nou POUM

31/01/2019

Amb els vots a favor de l’equip de govern i l’abstenció d’ERC, el Ple de l’Ajuntament de les Borges ha aprovat el text refós del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). També s’ha aprovat amb el suport de l’equip de govern el Pla d’acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC).

El Ple de l’Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat, després de molts anys, el text refós del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), amb els vuit vots a favor de l’equip de govern i l’abstenció d’ERC -l’edil de la CUP no ha assistit a la sessió-.
En el ple també s’ha aprovat, amb el suport de l’equip de govern,  el Pla d’acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC). Un document estratègic de planificació energètica i climàtica. ERC s’ha abstingut, qüestionant si, a més de l’aprovació d’aquest pla, es durà a terme alguna mesura real per fer-lo efectiu. 
Durant la sessió s’ha aprovat per unanimitat el reglament del nou centre d’entitats i la denominació del parc ubicat entre els carrers Pintor Iglesias i Carrasco i Formiguera com a jardí Josep Triquell Gòmis, borgenc que va morir l’any passat i que, de manera voluntària, s’encarregava del manteniment d’aquest espai.
Mariona Rebull i Martí