L’Ajuntament de les Borges convoca tres places d’agent de la Policia Local

27/03/2020

La convocatòria pública també inclou una plaça de cap de neteja viària.

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat l’Oferta Pública d’Ocupació per a l’any 2020, la qual inclou la convocatòria pública de tres places d’agent de la Policia Local i una de cap de neteja viària, que es preveu que es publiquin aquests pròxims dies al tauler d’anuncis de la corporació, al Butlletí Oficial de la Província de Lleida i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Segons ha exposat la primera tinent d’alcalde, Núria Palau, es cobriran una plaça d’agent i una d’agent de Medi Ambient, els titulars de les quals està previst que es jubilin durant aquesta anualitat i la següent; així com una altra plaça d’agent i la del cap de neteja viària, les quals estan ocupades de manera interina i temporal. Palau ha exposat que, tan bon punt la secretaria i la intervenció municipal ho autoritzin, la intenció del consistori és convocar dues places més d’agent de la Policia Local.

En el procés de selecció, a banda de valorar els diversos mèrits, també es realitzarà una prova de coneixements culturals, d’aptituds físiques, un test psicotècniques i proves mèdiques. Els opositors que hagin superat aquest procés hauran de fer el curs bàsic a l’Escola de Policia de Catalunya.

Infolleida