Les Borges rep la visita dels diputats i diputades de Junts per portar les necessitats del territori al Parlament

17/09/2021

Albert Batet ha destacat la importància de “les infraestructures de qualitat i els projectes econòmics” per garantir la igualtat d’oportunitats a tot el país

El grup parlamentari de Junts per Catalunya ha visitat aquest divendres les Borges Blanques per interessar-se pel municipi i per traslladar les necessitats del seu consistori, veïns i veïnes al Parlament de Catalunya. El president del grup parlamentari, Albert Batet, ha estat rebut a l’Espai Macià per l’alcaldessa de les Borges Blanques, Núria Palau. L’han acompanyat a la visita els diputats de la formació per Lleida, l’Alt Pirineu i Aran Cristina Casol, Anna Feliu i Joan Carles García, i el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Jaume Setó, entre altres autoritats del país i del territori.

Els representants del Parlament català han visitat l’Espai Macià de les Borges, el centre d’interpretació al voltant de la figura de Francesc Macià. Durant la visita, el president del grup parlamentari, Albert Batet, ha posat en relleu la importància de treballar pels “projectes de vida i de futur” de la gent de les Borges i de tot el territori.

“Catalunya comença des de qualsevol petit municipi i fins a la capital, i per això ens fan falta infraestructures de qualitat i projectes econòmics, per tal que tothom pugui desenvolupar la seva vida des d’allà on vulgui”, ha dit Batet. En aquest sentit, el president del grup parlamentari de Junts s’ha compromès a treballar des del Parlament de Catalunya i de la mà dels diputats i les diputades de Junts per Lleida, l’Alt Pirineu i Aran, per garantir la igualtat d’oportunitats al municipi de les Borges i a tot el país.

En acabar la visita, els representants del grup parlamentari s’han reunit a la seu de la formació a la capital de les Garrigues amb membres de l’executiva comarcal, alcaldes i caps de llista.

Infolleida