Les Borges reparteix ajudes de 200 euros a comerços i emprenedors

30/09/2020

L’Ajuntament ha destinat 10.500 euros, que han repartit a una cinquantena d’establiments del municipi, per ajudar a fer front a les dificultats econòmiques del coronavirus. El consistori també ha permès que les terrasses dels bars s’ampliessin en m2 i no hagin hagut de pagar la taxa d’ocupació de la via pública durant aquests mesos.

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha repartit un total de 10.500 euros a una cinquantena de comerços i emprenedors de la localitat. Volen ajudar-los a pal·liar les dificultats econòmiques derivades de la crisi de la Covid. Aquesta quantitat inicial s’ha repartit en 52 ajudes de 200 euros i 2 de 150 i s’ha posat a disposició dels beneficiaris aquest setembre. L’únic requisit era tenir un establiment obert de cara al públic i ser propietari d’un comerç local.

La mesura s’afegeix a les ajudes que han tingut durant aquests mesos els bars de la localitat. Aquests han pogut ampliar les seves terrasses sense que l’Ajuntament els cobrés la quota perquè fos possible mantenir la separació de seguretat entre les taules.

Ariadna Guiu Vila