Perelló es reuneix amb els alcaldes de les Garrigues

07/03/2019

La presidenta de la Diputació, Rosa Maria Perelló, s’ha reunit amb els alcaldes de les Garrigues. La reunió ha servit per presentar els projectes de la Diputació i recollir les inquietuds del territori.

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha presidit una reunió amb els alcaldes de les Garrigues que s’ha dut a terme a la seu del Consell Comarcal. En la trobada, que s’emmarca en el seguit de reunions que Perelló està mantenint amb els representants municipals al territori, s’han tractat diversos temes, entre ells la nova llei d’urbanisme que preocupa alguns alcaldes garriguencs.

El president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas, ha volgut agrair la tasca de la Diputació i ha valorat el projecte de desplegament de la fibra òptica que s’ha endegat des de la Diputació.

En la reunió, Perelló també ha explicat els diferents projectes que l’ens està impulsant a les Garrigues, a la vegada que ha escoltat les inquietuds dels diferents alcaldes de la comarca.

Mariona Rebull i Martí