Piano a quatre mans al Bar Centro del Vilosell

13/09/2023

A càrrec d'Ariane Arpa i Toni Escayola

El Bar Centre del Vilosell organitza dissabte al vespre un sopar concert "per acabar l'estiu amb una mica d'alegria musical", diuen els seus promotors. Es tracta d'un concert de piano a quatre mans a càrrec d'Ariane Arpa i Toni Escayola.
Els músics interpretaran obres dels compositors impressionistes Maurice Ravel, Erik Satie i Claude Debussy en un concert de piano a quatre mans, maridat amb els vins ecològics del celler.
Ariane Arpa ha realizat estudis de piano a l’acadèmia Marshall amb Carlota Garriga. Ha rebut classes de Marta Zabaleta, Lluís Fernando Pérez, ha assistit a màster classes de Maria Joao Pires i ha participat en concerts de música de cambra a diverses sales de Catalunya.
Per la seva banda, Antoni Escayola va estudiar la carrera de piano a l’acadèmia Marshall amb Clotilde Osta Palau i va fer els estudis de perfeccionament amb María Teresa Monteis. Va estudiar música de cambra amb Anton Serra i Ala Voronkova, va assistir a màster classes de Joaquín Nin-Culmell i Narcís Bonet, així com a revisions com a professor amb Alicia de Larrocha i Marta Zabaleta. Amb Joan Cantarell va estudiar direcció d’orquestra i actualment és cap d’estudis de l’acadèmia Marshall.

Infolleida