Ple polèmic a les Borges on s’ha aprovat una moció sobre el rescat de l’AP-2

28/09/2018

Els regidors d’ERC i la CUP han abandonat el Ple Ordinari de les Borges Blanques a mitja sessió en desacord “amb la manera de moderar la sessió de l’alcalde Enric Mir”. Durant el ple s’ha aprovat una moció presentada per CiU sobre el rescat de l’AP-2.

Amb els vots a favor de l’equip de govern, el Ple ha aprovat una moció per demanar la gratuïtat de l’AP-2 per a tots els garriguencs i garriguenques i l’ampliació del tram de desviació obligatòria per a camions de les Borges fins a Soses.

La moció s’ha aprovat per unanimitat després que els regidors d’ERC i la CUP han abandonat el Ple perquè l’alcalde “no ha deixat votar per separat la moció de la CUP i CiU sobre el rescat de l’AP-2” i ha denegat la paraula al regidor de la CUP abans de llegir els acords del text. Uns instants abans, Josep Farran en la seva intervenció havia demanat centrar el debat en les bonificacions.

 

Per la seva banda, ERC, abans d’abandonar la sessió, ha titllat la moció presentada per CiU de “populista”. El ple també ha aprovat els comptes generals del consistori de l’any 2017.

 

Mariona Rebull i Martí