Un detingut a l'Albi per cultivar 500 plantes de marihuana en una masia

13/07/2023

L'home s'encarregava de vigilar i mantenir les plantes

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 32 anys que suposadament era el responsable d'una plantació de 500 plantes de marihuana en una masia de l'Albi. Segons la policia, el detingut era el responsable de la vigilància i el manteniment de les plantes. Se l'acusa d'un delicte contra la salut pública i de punxar la llum. La detenció té lloc arran d'una investigació oberta fa tres setmanes quan es van tenir indicis de l'existència de la plantació a l'interior de la masia situada a la partida dels Reguers del municipi. Els agents van detectar un elevat consum d'electricitat i van sospitar que la instal·lació podia estar connectada de forma il·legal a la xarxa.

La policia ha desplegat el dispositiu a la masia on s'ha fet una entrada i perquisició de la droga i el material. Durant l'escorcoll s'ha comprovat que havien habilitat quatre estances per al cultiu de la marihuana, dos d'elles actualment en producció. Concretament, s'han intervingut 500 plantes i set quilos de cabdells assecats i preparats per a vendre.

Hi havia una complexa instal·lació de ventiladors, aires condicionats, focus, filtres, estris per afavorir el cultiu de les plantes en espais tancats així com un sofisticat sistema de reg.

L'home es trobava a la mateixa masia i durant el registre també se li ha intervingut una pistola d'aire comprimit. Està previst que passi dissabte a disposició judicial.

Infolleida