A licitació l’explotació del bar “Lo Kiosc” de les Borges Blanques

03/10/2019

Per un cànon mínim de 1.150 euros mensuals.

L’Ajuntament de les Borges Blanques està licitant fins al 18 d’octubre l’explotació del servei de bar-restaurant de “Lo Kiosc” del Terrall, per un cànon mínim de 1.150 euros mensuals, el que suposa 13.800 euros anuals, per un termini de concessió de cinc anys, amb la possibilitat de prorrogar-lo, d’una en una, fins a un màxim de dues anualitats més.

La publicació de la licitació arriba una vegada s’està encarant la recta final dels treballs de reforma integral del bar, amb els darrers retocs d’una actuació que haurà permès gairebé duplicar la superfície del local. Les obres, adjudicades per 313.000 euros van començar el mes de maig d’aquest any. L’equipament es va construir als anys setanta i, des d’aleshores, només s’hi havien efectuat treballs de manteniment. A més, s’ha equipat la instal·lació reformada amb nou mobiliari per un valor de gairebé 20.000 euros.

Segons ha exposat el regidor d’Urbanisme, Daniel Not, amb aquesta reforma integral “volem tornar a donar a aquest equipament emblemàtic la rellevància i significació que es mereix, donada la seva ubicació i el record emotiu que genera en unes quantes generacions de borgencs i borgenques”.

Infolleida