Acaben les reformes del nou Centre d’Entitats de les Borges

11/08/2018

L’Ajuntament de la capital de les Garrigues ha finalitzat les obres d’adequació de l’antic Escorxador Municipal com a nou Centre d’Entitats que servirà per allotjar diverses associacions del municipi.

El nou Centre d’Entitats de les Borges Blanques ja és una realitat. Després de les obres d’adequació de l’antic escorxador, l’espai té un aforament per a 159 persones i permetrà allotjar fins a 6 associacions.

El cost final de les obres ha estat de 51.007,52 euros, IVA inclòs, que han estat finançades per la Diputació de Lleida. La inversió contempla els treballs d’enderroc, l’adequació de les sales, la reforma de l’exterior de l’edifici, la instal·lació elèctrica, entre d’altres. En concret s’hi han construït 6 sales d’entre 13,20 i 24,11 metres quadrats de superfície útil. A més, amb la reforma, l’edifici també compta amb un parell de banys, una sala comunitària i un magatzem.

Està previst que les instal·lacions puguin inaugurar-se la propera tarda, un cop finalitzin els treballs a les estances interiors, proveint-les de mobiliari i altre equipament en funció de les necessitats dels futurs usuaris.

Infolleida