Arranca la Festa Major de les Borges

01/09/2017

Després de dos dies amb activitats de preludi, les Borges Blanques dóna avui, divendres 1 de setembre, el tret de sortida a una nova edició de la Festa Major. La jornada inclou activitats tant per grans com petits, des de jocs al passeif del Terrall, una representació teatral i diferents actuacions musicals.

Els més menuts, de 10.00 a 13.00 hores, han pogut gaudir, al passeig del Terrall, de diferents jocs, com un rocòdrom d’escala amb tirolina i un futbolí humà. Seguidament, els jardins del Terrall, han acollit el conta contes d’”El gran llibre de les històries imaginades”. 

A la tarda, a les 19.00 hores, al mateix passeig del Terrall, hi haurà l’actuació de “Reggae per a xics”, un viatge pel cançoner infantil català des de dalt del tren del reggae.

Ja a la nit, a les 23.00 hores, al pavelló envelat, els reconeguts actors Mònica Pérez i Roger Pera duran a terme la representació teatral de l’obra “Orgasmes”, una comèdia sobre les diferències, virtuts i debilitats dels homes i les dones.

Finalment, a partir de les 23.30 hores, a la zona de penyes tindrà lloc la nit del jovent amb el grup Gertrudis i els Dj’s Marsal Ventura i Marc Marzenit.

 

Infolleida